STRANDLØBERNE

Træningstider: 

Tirsdag kl. 17.00

Torsdag kl. 17.00

Søndag kl. 8.30

Mødested: Arnes hytte, lige over for Snogebæk Røgeri.

 

Børnetræningstider:

Lørdag  (nybegyndere, løbeleg) kl 14.30-15.00

Lørdag  (øvede løbere, koncentreret interval træning) kl 15.00-15.30

Mødested: Arnes Hytte, lige over for Snogebæk Røgeri.

 

Har du et barn der elsker at løbe?

 Strandløberne tilbyder løbetræning

Det er delt op i to trænings hold. Et  hold for nybegyndere som skal finde ud af om løb er noget for dem. Der vil være løbeleg hvor løbet leges ind.

Det andet hold er for øvede løber som træner koncentreret interval løb, med fokus på løbe teknik mm. Det er ikke delt op i alder, men ud fra den enkeltes niveau og hvor barnet har det bedst og for mest ud af.

Træner: Linda Kjøller

Du kan løbende få info på facebook siden: strandløber børn.

 

Løbetræning for voksne

Vi løber tre gange om ugen – se træningstiderne. Vi løber hele året!!

Fra det tidlige forår løber vi desuden ofte lørdag morgen, i Paradisbakkerne, hvor vi nyder at løbe en times tid og derefter nyde kaffen, snakken og de nyudsprungne træer.

Når vinteren er omme, har vi også en gang månedlig madkurvsløb, hvor vi løber et helt andet sted end til daglig. Gerne et sted, de fleste ikke har prøvet før. Vi løber fredag ca. kl. 17, løber ca. en time og nyder derefter madkurven sammen med en flot udsigt og en nedgående sol.

Fra august løber vi lørdag morgen i Almindingen, hvor vi træner til Almindingsløbet. Almindingsløbet løber af stablen ca. 20 september hvert år. Alle de, der gennemfører Almindingsløbet, fortjener selvfølgelig en medalje, som smager…

Indimellem finder vi også på forskellige andre løb. Kom og prøv at være med.

 

 

Vi løber tre gange om ugen – se træningstderne. Vi løber hele året!!
Fra det tidlige forår løber vi desuden ofte lørdag morgen, i Paradisbakkerne, hvor vi nyder at løbe en times tid og derefter nyde kaffen, snakken og de nyudsprungne træer.
Når vinteren er omme, har vi også en gang månedtlig madkurvsløb, hvor vi løber et helt andet sted end til daglig. Gerne et sted, de fleste ikke har prøvet før. Vi løber fredag ca. kl. 17, løber ca. en time og nyder derefter madkurven sammen med en flot udsigt og en nedgående sol.
Vi træner til Almindingsløbet ved at løbe måske lørdag morgen, eller tirsdag, før eller sammen med det øvrige Bornholm. Og alle de, der gennemfører Almindingsløbet, fortjener selvfølgelig en medalje, som smager…
Indimellem finder vi også på forskellige andre løb. Kom og prøv at være med.
Skriv til Mie, så vi får din mailadresse. Derved kommer du på Strandløbernes mail information og får mulighed for en hel masse sjove løb.
Videre til værktøjslinje