Nye retningslinjer

Poulsker Idrætsforening
Nye retningslinjer.

Kære medlemmer i PIF.

Fredag annoncerede statsministeren nye restriktioner, som rammer foreningslivet hårdt. Forsamlingsforbuddet sænkes blandt andet til 10 personer fra i dag mandag d. 26/10 og fire uger frem.

Efter de nye retningslinjer, er der nogle hold der holder pause de næste 4 uger- foreløbig indtil d.22/11.  Disse hold er ældremotion og CriLi.

De øvrige voksenhold forsætter, der er lavet aftaler med instruktører/trænere /ledere og medlemmerne, så forsamlingsforbuddet ikke overskrides.

Et stort lyspunkt er dog, at børn og unge fritages for det sænkede forsamlingsforbud. For børn og unge under 21 år fastholdes forsamlingsforbuddet på 50 personer inkl. evt. ansvarlige personer, som er ældre end 21.

Derfor kan alle børnehold forsætte deres idræt.  Også Forældre/barn holdet forsætter samlet, da man som voksen er ansvarlig for sit barn på holdet.

Derudover er der indført krav om mundbind alle offentligt tilgængelige steder indendørs. Det gælder også idrætsfaciliteter – dog ikke under selve idrætsaktiviteten. Kravet om mundbind gælder fra d. 29/10 og fire uger frem. Det vil sige at alle over 12 år, har mundbind på når de går ind ad døren til PIF og Arneshytte, og kun tager det af når de udøver idræt eller går i bad.

Forsamling forbuddet på 10 personer, gælder også i vores cafeteria og Arnes hytte. Der må ikke sidde mere end 10 personer. Dette giver en stor en udfordring om tirsdagen, hvor der er 3 børnehold og mange forældre der venter i cafeteriet. Der opfordres derfor til aflevering og afhentning udendørs, vi skal nok tage godt imod børnene, og registeret dem.

De mindste børnehold (Puttehold og Krumspring 1) opfordres forældrene til at fordele sig i cafeteriet, mødelokale, omklædningsrum og redskabsrum. Der står på dørene hvor mange der må opholde sig i rummene. Hjælp evt. hinanden med sammenkørsel.

Vi håber og opfordrer alle til at passe godt på hinanden, samt at vi snarest kan lukke alle hold op igen.

Får vi yderligere info fra DGI/DIF, skal vi nok kontakte jer.

Har I spørgsmål, så tag endelig kontakt til bestyrelsen i PIF bestyrelsen@pif.dk

I finder en oversigt over de gældende og nye COVID19-tiltag her: coronasmitte.dk

Venlig hilsen bestyrelsen i PIF.

About the Author

By pif-pg / Administrator, bbp_keymaster on okt 26, 2020

Videre til værktøjslinje