Pt. er det ikke muligt at leje hallen, cafeteriet og salen til fest og fødselsdag på grund af COVID-19.

 

 

Udlejning af Hallen samt Klubhus i Poulsker

Udlejning af hallen / klubhus.

Kontakt Jan Eggertsen per mail: jan@pif.dk

 

 • Takster & Betingelser
 •  

  I lejen indgår borde, stole. Priserne er ekskl. moms (Poulsker I.F er ikke momsregistreret).

  Der betales et depositum på 1000,- ved Fester.

  *Slutrengøring er obligatorisk og betales i alle tilfælge: 800 kr.

  Det er ikke tilladt at afmontere lamperne fra lys skinnen, hvis dette ikke overholdes og lamperne afterfølgende ikke virker betales et gebyr på 1000 kr. pr. lampe, der ikke er funktionsdygtig efter leje.

  *Ved fester hvor der bliver serveret varm mad.

  UDLEJNINGSREGLER:

  Lejer er forpligtet til at være tilstede uder hele arrangementet. Såfremt lejer ved stikkontrol ikke er personligt tilstede, eller har udlejet til anden side, vil udlejningen blive afbrudt uden varsel. Lejer er desuden ansvarlig for alle ødelæggelser og overtrædelser af disse udlejnings regler. Der gøres specielt opmærksom på, at lokalerne ikke må anvendes til kommercielle arrangementer, eksempelvis konstateret ved opkrævning af entre. Evt. overtrædelser heraf vil blive politianmeldt for overtrædelse af restaurations loven samt krav om betaling af overskud og den fulde leje. Lejen er inkl. lys og varme. Lejeren skal aflevere det lejede ryddet og alle borde og stole skal være renegjort. Stole samt borde skal sættes på plads. Hvis køkkenet bruges skal det være ryddet og afvasket, opvaskemaskine skal tømmes og slukkes. Ovn skal rengøres både ind – udvendig. Hvis lokalerne ved afholdelse af fødselsdagsfest ikke er rengjort vil lejeren skulle betale et tillæg på 400 kr.

  Som udgangspunkt afholdes der syn og aflevering af nøgler. Ved lejens ophør.

  Det er ikke tilladt at have ude sko på i hallen. Hvis dette ikke bliver overholdt og der er sorte streger på gulvet vil man skulle betale 380 kr. pr. påbegyndt time det tager at rengøre gulvet. Ved boldspil skal nettene trækkes til siden, for at skåne sponsor skilte m.m.

  [/dt_sc_tab] [/dt_sc_tabs_horizontal][/dt_sc_fullwidth_section]
  Videre til værktøjslinje