Fitness Regler

Vi vil sikre os, at det er behageligt at være i bygningen og alle får en god oplevelse. Derfor er det vigtigt, at alle regler overholdes. Overtrædelse af reglerne VIL medføre bortvisning.
Du må ikke tage nogen med ind i bygningen. Der er kun adgang for medlemmer der har en gyldig nøglebrik. Kommer man sammen med et medlem som gæstebruger så kan man købe 1-dags entre til 40 kr.

GENEREL INFORMATION

Når du forlader bygningen som sidste person, skal du sikre dig, at vinduer og døre er lukket. Al træning sker på eget ansvar.
Lokalerne er videoovervåget.
Enhver form for leg og boldspil er forbudt. Bolde er gymnastikredskaber – de skal derfor ikke bruges til boldspil. Brug hele tiden din sunde fornuft og tænk dig om. Der er andre brugere i lokalet.

Du må ikke bruge nødudgange til ind- og udgang af bygningen. Kun hovedindgangen må benyttes.
Restance medfører sletning af medlemskab.
Poulsker fitness er en idrætsforening. Ikke en virksomhed. Lukkeperioder godtgøres ikke ved nedlukning som følge af myndighedernes anvisning

Mister du din nøglebrik, har du pligt til, straks at meddele det på fitness@pif.dk. En ny nøglebrik koster 100 kr.

TØJ OG SKO

Du må kun bruge INDENDØRSSKO i bygningen. UDENDØRSSKO skal aftages i entre. Overtrædelse medfører udelukkelse.
Bare fødder og bar overkrop er ikke tilladt. Sømmelig påklædning.

ADFÆRD

Pause må ikke holdes på maskinerne. Maskiner må kun anvendes til det, de er beregnet til.

ANVENDELSE AF MOBIL OG KAMERA

Der vil være musik/lyd i lokalet, og det er foreningen, der bestemmer musikken. Der må derfor IKKE ændres ved musikken, som spilles i centeret.
Hvis du ønsker at høre andet musik, end det der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner.
Vis hensyn til andre – lad din mobil blive i lommen. Det er ikke tilladt at tale i mobil eller tage billeder i centeret.

BEHANDLING AF CENTERET

Det er ikke tilladt at bruge talkum pudder i centeret.
Ryd op efter dig. Vægte sættes på plads, sjippetov, bolde og andre redskaber skal lægges på plads efter brug. Vægte skal tages af stængerne.

AFSPRITNING

Vi opfordrer alle til at afspritte maskiner og udstyr efter brug. Dog er det på eget ansvar at afspritte, hvis man vil sikre sig, at maskinen er rengjort før og efter brug. Du må ikke sprøjte direkte på maskiner og udstyr, men der skal sprøjtes på en klud, hvorefter mediet afsprittes grundigt.
Medbring gerne et lille håndklæde til at afdække maskiner eller udstyr og for at skåne miljøet må du også gerne medbringe en klud til at afspritte maskinen med. 

ADGANG TIL CENTERET

Nøglebrikken skal vises på forlangende, når der holdes adgangskontrol.
Vi skal vide, hvem der er i bygningen, derfor skal du have nøglebrikken med dig ind ved ankomst. Tager du nogen med ind på din nøglebrik eller låner den ud til andre, mister du din adgang til fitnessbygningen.

Man skal minimum være 15 år for at opholde sig i centeret. Man må ikke opholde sig i centeret, når man er under 15 år. Heller ikke sammen med en voksen.

MEDBRAGTE DRIKKEVARER

Du må gerne medbringe drikkevarer med tud.
Sæt venligst energidrikke eller andre former for dåser på vores reol. Reolen kan findes i maskinrummet.  

Udmeldelse skal ske senest den 7. i måneden forud for en mdr. – og nøglebrik afleveres senest 10 dage efter udmeldelsen. Gammel gæld skal indfries før genindmeldelse.

FITNESSINSTRUKTØRER

I indgangen finder du en infotavle med information om fitness instruktørernes vagttider. Du kan få hjælp fra instruktører, hvis du kontakter dem. De kan hjælpe dig med et træningsprogram.

SOCIALT SAMVÆRD

Der vil være fri kaffe i caféen i Poulsker Hallen, hvor der kan købes vand m.m. inden for normal åbningstid. Bemærk at krus IKKE må medtages i andre lokaler end caféen.


 372 total views,  1 views today