Strandløberne

Kontakt: Mie Christensen
 
Skriv til Mie, så vi får din mailadresse. Derved kommer du på Strandløbernes mailinformation og får mulighed for en hel masse sjove løb.
 
Vi løber tre gange om ugen - se træningstderne. Vi løber hele året!!
 
Fra det tidlige forår løber vi desuden ofte lørdag morgen, i Paradisbakkerne, hvor vi nyder at løbe en times tid og derefter nyde kaffen, snakken og de nyudsprungne træer. 
 
Når vinteren er omme, har vi også en gang månedtlig madkurvsløb, hvor vi løber et helt andet sted end til daglig. Gerne et sted, de fleste ikke har prøvet før. Vi løber fredag ca. kl. 17, løber ca. en time og nyder derefter madkurven sammen med en flot udsigt og en nedgående sol.
 
Vi træner til Almindingsløbet ved at løbe måske lørdag morgen, eller tirsdag, før eller sammen med det øvrige Bornholm. Og alle de, der gennemfører Almindingsløbet, fortjener selvfølgelig en medalje, som smager...
 
Indimellem finder vi også på forskellige andre løb. Kom og prøv at være med.
 
 
 
Løbetider:
 
Tirsdag og Torsdag kl. 17.00
Søndage kl. 8:30
 
Mødested: Snogebæk Havn, "Arnes hytte", indgang fra øst. Kør lige ud fra Havnevej til åben plads, hytten ligger så på venstre side.
 
Kontingent: 250,-
 
Klubtøj: Vi løber i rød singlet/ t-shirt og løbejakke fra Craft. Priser - se kontingentlisten. Du går i Intersport,Nexø, afgiver din bestilling, betaler din del, og klubben betaler resten.
 
Vi glæder os til at se dig.
Poulsker Idrætsforening | CVR: 76210128 | Poulskervej 14A, 3730 Nexø  | info@pif.dk