Volley

Velkommen til Poulsker Volley – I 2001 startede vi en volleyball afdeling i Poulsker Idrætsforening.   Vi er en lille afdeling, som lægger vægt på at det skal være sjovt og hyggeligt at spille volleyball, og vi tilbyder volleyball for alle – Der er altid plads til nye og flere spillere.

Det er aldrig for sent at begynde. Hvad enten du er hel ny spiller, mindre eller erfarenvolleyballspiller eller måske ny i området og leder efter en klub, er du bestemt mere end velkommen i Poulsker Idrætsforening. Du er altid velkommen til bare at møde op til træning, så du kan se, om det er noget for dig Vi træner onsdag fra kl. 20.00 – 22:00

Vi lægger vægt på at have et godt socialt miljø på tværs af køn og aldersgrupper så volley er både for ung og gammel – kvinde og mand og vi modtager gerne ideer og forslag til sociale aktiviteter som kan være med til at udbygge et godt fællesskab på banen og udenfor banen

Vores sæson indendørs foregår fra september til maj og i løbet af sæsonen deltager vi i DGI`s stævner som typisk foregår søndag formiddag med 4 stævner før jul og 4 efter – fra maj til september spilles der Beach Volley på banen ved siden af Snogebæk Havn.

Vi håber at have fanget din interesse, så kom og prøv og se om det ikke er noget for dig, vi glæder os til at se dig Er du til lidt socialt samvær – sved på panden og volleyball – lad os byde dig velkommen til en uforpligtende omgang træning.

Holger Kofoed Afdelingsformand
Tlf.: 23459426
Mailto:volley@pif.dk

Loading