Fitness

Velkommen til

Velkommen til Fitness i Poulsker idrætscenter. Poulsker fitness er et multifunktionelt foreningsbaseret fitnesscenter drevet af Poulsker Idrætforening med muligheder som crossfit, funktionel træning, cardiotræning samt træning i maskinrum.

Åbningstider

Centeret har åbent mellem kl. 05.00-22.00. Hver tirsdag kl. 16.30-17.30 og torsdag kl. 19-20 er der mulighed for at afhente nøglebrikker. I dette tidsrum vil der også være instruktører i centeret.

Medlemsskab

Der er kun adgang for medlemmer af PIF, som har fået udleveret egen nøglebrik til lokalerne. Det er dog muligt at medbringe en gæstebruger til 1-dags entre for 40 kr. Beløbet skal indbetales gennem Mobilepay på nummer 31641 med kommentar ‘Fitness’. Vi forventer du har gennemgået reglerne for at imødekomme og bidrage til, at vi alle kan nyde omgivelserne.
Der er bad og omklædnings mulighed i vores fitnesslokaler. Har du lyst til at være en del af dette, er du velkommen i vores idrætsforening. Aldersgrænsen er 15+. Se priser for medlemsskab her.

Har du mistet din nøglebrik?

Hvis du har mistet din nøglebrik, så skal du straks meddele det på fitness@pif.dk. En ny nøglebrik koster 100 kr.

Find vej

Vi holder til i maskinbygningen, lige til venstre når du drejer ned til Poulsker idrætscenter. Vores adresse er Poulskervej 14 B 3730 Nexø.Følg med på sociale medier

 338 total views,  9 views today