Fitness

Velkommen til Poulsker Fitness

Velkommen til Fitness i Poulsker idrætscenter. Poulsker fitness er et multifunktionelt foreningsbaseret fitnesscenter drevet af Poulsker Idrætsforening med muligheder som crossfit, funktionel træning, cardiotræning samt træning i maskinrum.

Tag et kig ind i vores fitnesscenter

Multirum
Maskinrum
Omklædning
Indgang

Wifi

Vi har gæste WiFi i centeret, som er du velkommen til at benytte, når du opholder dig i centeret.
WiFi: PIF_Guest
Kode: Poulsker

Åbningstider

Centeret har åbent mellem kl. 05.00-22.00. Hver onsdag kl. 16.30-17.30 er der mulighed for at afhente nøglebrikker. I dette tidsrum vil der også være instruktører i centeret.
Har du ikke mulighed for at afhente din nøglebrik om onsdagen? Så kontakt os på fitness@pif.dk.

Medlemsskab

Månedligt medlemsskab
Vores månedlige medlemskab er perfekt til dig, som ønsker at få mere bevægelse ind i din hverdag. Fitness medlemsskabet er med automatisk løbende betaling.

Dag- og uge medlemsskaber
Vores dag- og uge fitness medlemsskaber er perfekt til dig som er på ferie på Bornholm eller ønsker at prøve centeret inden du tegner et månedligt fitness medlemsskab. Vores dag- og uge fitness medlemsskaber er perfekt til dig som er på ferie på Bornholm eller ønsker at prøve centeret inden du tegner et månedligt fitness medlemsskab. Ved køb får du tilsendt en 5 cifret kode på din e-mail, som du indtaster ved indgang. 

Har du mistet din nøglebrik?

Hvis du har mistet din nøglebrik, så skal du straks meddele det på fitness@pif.dk. En ny nøglebrik koster 100 kr.

Find vej

Vi holder til i maskinbygningen, lige til venstre når du drejer ned til Poulsker idrætscenter. Vores adresse er Poulskervej 14 B 3730 Nexø.Følg med på sociale medier

Loading