Fitness

Velkommen til Poulsker Fitness

Velkommen til Fitness i Poulsker idrætscenter. Poulsker fitness er et multifunktionelt foreningsbaseret fitnesscenter drevet af Poulsker Idrætsforening med muligheder som crossfit, funktionel træning, cardiotræning samt træning i maskinrum.

Tag et kig ind i vores fitnesscenter

Multirum
Maskinrum
Omklædning
Indgang

Åbningstider

Centeret har åbent mellem kl. 05.00-22.00. Hver tirsdag kl. 16.30-17.30 er der mulighed for at afhente nøglebrikker. I dette tidsrum vil der også være instruktører i centeret.
Har du ikke mulighed for at afhente din nøglebrik om tirsdagen? Så kontakt os på fitness@pif.dk.

Medlemsskab

Der er kun adgang for medlemmer af PIF, som har fået udleveret egen nøglebrik til lokalerne. Det er dog muligt at medbringe en gæstebruger til 1-dags entre for 40 kr. Beløbet skal indbetales gennem Mobilepay på nummer 362347 med kommentar ‘Fitness’. Vi forventer du har gennemgået reglerne for at imødekomme og bidrage til, at vi alle kan nyde omgivelserne.
Der er bad og omklædnings mulighed i vores fitnesslokaler. Har du lyst til at være en del af dette, er du velkommen i vores idrætsforening. Aldersgrænsen er 15+. Se priser for medlemsskab her.

Mød vores instruktører

Tirsdag mellem kl. 16.30-17.30 vil der instruktører tilstede i centeret.

Jan Eggertsen

“Jeg har dyrket fitness gennem de sidste 40 år. Det har altid interesseret mig, og jeg træner jævnligt. Jeg glæder mig til at hjælpe, støtte og vejlede vores medlemmer, hvis der er brug for det.”

Frederik Madsen

“Jeg vil rigtig gerne være med til at hjælpe unge, som gamle, med at komme godt i gang med træning, men også fordi det er et nyt og mega fedt center, hvor der er plads til at alle kan komme og give den gas i Bornholms fedeste træningscenter, hvor der ikke mangler noget.”

Maja Rasmussen

“Jeg har meldt mig som instruktør, da jeg har stor interesse i, hvordan bevægelse kan helbrede, styrke og lindre. I det daglige arbejder jeg som ergoterapeut I genoptræningen, hvor jeg hver dag ser, hvor vigtig aktivitet er.”

Har du mistet din nøglebrik?

Hvis du har mistet din nøglebrik, så skal du straks meddele det på fitness@pif.dk. En ny nøglebrik koster 100 kr.

Find vej

Vi holder til i maskinbygningen, lige til venstre når du drejer ned til Poulsker idrætscenter. Vores adresse er Poulskervej 14 B 3730 Nexø.Følg med på sociale medier

 1,331 total views,  2 views today